Όλες οι λειτουργίες της Apple πλέον στηρίζονται σε 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

716

Η Apple κατάφερε έναν μεγάλο στόχο της και έτσι όλες πλέον οι λειτουργίες της στηρίζονται σε 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Όλες οι εγκαταστάσεις της, από το νέο Apple Park μέχρι και και τα κέντρα δεδομένων της παγκοσμίως αλλά και τα καταστήματα της τροφοδοτούνται από πράσινη ενέργεια.

Πέρυσι η Apple ήταν πολύ κοντά σε αυτό τον στόχο και στο 96% και φέτος τα κατάφερε.

Στο νούμερο αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι προμηθευτές της αν και η Apple έχει κάνει προσπάθειες έτσι ώστε και αυτοί σιγά σιγά να κάνουν μια τέτοια μετάβαση.

Ο στόχος αυτός της Apple ολοκληρώθηκε μόλις σε 8 χρόνια έχοντας μάλιστα καταφέρει να μειώσει τα επίπεδα του CO2 σε 58%.Η εταιρεία έχει χτίσει μια σειρά από φάρμες με ηλιακούς συλλέκτες αλλά και ανεμογεννήτριες σε όλα τα κτίρια της ενώ παράλληλα έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες αγοράς ενέργειας από χώρες όπως η Βραζιλία, η Ινδία, το Ισραήλ, το Μεξικό και την Τουρκία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΤα κέρδη του Fortnite Mobile είναι αστρονομικά!!
Νεότερες ειδήσεις »Δείτε την μέχρι πρότινος μη δημοσιοποιημένη συνέντευξη του Steve Jobs στο MIT
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.