Η επιτυχία που σημειώνει ο τίτλος Fortnite και στην mobile έκδοση του μόνο κάτι τυχαίο δεν είναι.

Η Epic Games καθημερινά εργάζεται μεθοδικά για να παραδώσει ένα απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι σε όλους τους gamers εκεί έξω. Το ίδιο έκανε με το Fortnite: Battle Royale Mobile, το οποίο βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα διαθέσιμος για τις iOS συσκευές, με το invite-only σύστημα να αποτελεί πλέον παρελθόν.

Έτσι, οι παίκτες μπορούν γρήγορα και εύκολα να ξοδεύουν πλέον χρήματα στο ψηφιακό κατάστημα του παιχνιδιού, κάτι το οποίο και φυσικά κάνουν.

Η Sensor Tower μας μεταφέρει τα τελευταία οικονομικά στοιχεία της mobile έκδοσης του Fortnite και τα νούμερα είναι τρομακτικά.

Το παιχνίδι σε σχεδόν ένα μήνα κατάφερε και συγκέντρωσε ως έσοδα περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια. Ένα νούμερο το οποίο ενδέχεται να αυξηθεί δραματικά, όταν η έκδοση κυκλοφορήσει και στις Android συσκευές. Η επιτυχία αυτή, οφείλεται στην κυκλοφορία του Starter Pack και της αφαίρεσης τους συστήματος invite-only.

Στο θέμα των πωλήσεων, το Fortnite κατάφερε και “κατατρόπωσε” και διάφορους mobile αντιπάλους όπως το Candy Crash Saga, Clash of Clans και Pokemon Go.