17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    H Apple θα εγκαταλείψει το “notch” στα 2019 iPhones;

    Μια αναφορά από την Κορέα υποστηρίζει πως η Apple θα αφαιρέσει το notch από τα 2019 OLED iPhones. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple δουλεύει πάνω σε ένα νέο σχεδιασμό για την οθόνη που θα οδηγήσει σε μια πλήρη συνέχεια αυτής.

    Δεν δίνονται πληροφορίες για το πως η Apple θα καταφέρει να εξαφανίσει το notch διατηρώντας την τεχνολογία που βρίσκεται σε αυτό. Δηλαδή πως η Apple θα ενσωματώσει με κάποιο τρόπο εσωτερικά της οθόνης εξαρτήματα όπως η εμπρόσθια κάμερα, η infrared κάμερα του Face ID, τον dot projector, τα ηχεία, τα μικρόφωνα αλλά και τους υπόλοιπους αισθητήρες.

    Το ETNews αναφέρει πως η Apple μιλάει με αρκετούς προμηθευτές πάνω σε αυτή την ιδέα.

    “H Apple αποφάσισε να απομακρύνει τον notch σχεδιασμό στην οθόνη των iPhones ξεκινώντας από τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2019. Για αυτό τον σκοπό είναι ήδη σε επικοινωνία με πολλές εταιρείες σχετικά με μια τέτοια υλοποίηση.”

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Apple θα κρατήσει την Face ID τεχνολογία και με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να την ενσωματώσει μέσα στην οθόνη. Μάλιστα μια λύση θα ήταν η δημιουργία ανοιγμάτων στην ίδια την OLED oθόνη κάτι στο οποίο έχει μάλιστα πατέντα η Samsung Display.

    Πιο λογικό βέβαια θα ήταν η Apple να ενσωματώσει το ηχείο και το μικρόφωνο στο πάνω μέρος του σασί και εν συνεχεία με κάποιο τρόπο να συρρικνώσει την υπόλοιπη τεχνολογία σε ένα ελαφρώς πιο παχύ πλαίσιο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles