14.8 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    iPhone X Plus: Διέρρευσαν σχέδια με διαστάσεις και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος;

    Η Apple, εκτός από το οικονομικό iPhone 6.1 ιντσών με οθόνη LCD, φημολογείται ότι ετοιμάζει το iPhone X (2η γενιάς) και ένα μεγαλύτερο και διακαή πόθό πολλών iPhone X Plus. Τα σχέδια του τελευταίου που θεωρητικά διέρρευσαν σήμερα παρουσιάζουν το iPhone X Plus με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

    Η φήμη ότι η αμερικάνικη εταιρεία θα παρουσιάσει ένα τουλάχιστον iPhone με τριπλή κάμερα ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα η τελευταία διαρροή κάνει λόγο για 3D αισθητήρα και ενισχυμένο ζουμ. Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί σύμφωνα με τους αναλυτές μέσα στον επόμενο χρόνο και σύμφωνα με την τελευταία πηγή αυτό θα είναι το iPhone X Plus. Το iPhone X δεύτερης γενιάς θα διατηρεί σύστημα με δύο φακούς όπως και ο προκάτοχός του.

    Σύμφωνα με τα σχέδια που διέρρευσαν έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι το 6.5 ιντσών iPhone X Plus εμφανίζεται με διαστάσεις 157,2 x 77,1 mm, δηλαδή πιο μικρές ακόμη και από τις διαστάσεις του iPhone 8 Plus (158,4 x 78,1 mm) με 5,5 ιντσών οθόνη. Όσον αφορά στο iPhone 6.1’’, τα σχέδια αποκαλύπτουν μονή κάμερα στο πίσω μέρος, οθόνη με notch και διαστάσεις 147,12 x 71,52 mm.

    Να τονίσουμε βέβαια πως η παραπάνω είδηση πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολύ σκεπτικισμό για την ακρίβεια της μιας και χαρακτηριστικά τα παραπάνω σχεδιαγράμματα μπορεί να δείχνουν ένα iPhone με διπλό σύστημα φακών σε οριζόντια διάταξη και το φλας να παρεξηγείται για την ύπαρξη τρίτου φακού….

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles