21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Activision ανακοίνωσε πως το νέο Guitar Hero παιχνίδι φέτος θα γίνει και mobile [Video]

    guitar-hero-1024x683

    Οι gamers θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα μιας και η Activision Blizzard Inc. ανακοίνωσε πως η σειρά Guitar Hero θα ανανεωθεί φέτος και μάλιστα θα γίνει διαθέσιμη και για mobile συσκευές.

    Το Bloomberg λοιπόν αναφέρει πως ο publisher έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει πάνω σε μια νέο έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού που σημείωσε τεράστια επιτυχία και πως αυτό θα γίνει διαθέσιμο τόσο για κονσόλες όσο και για tablets και smartphones.

    “Πλέον οι fans της σειράς μπορούν να εκφράσουν τον ροκ σταρ που κρύβουν μέσα τους οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το smartphone τους” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Activision Chief Executive Officer Bobby Kotick.

    Ο νέος τίτλος στην βάση του θα παραμείνει ο ίδιος αλλά θα προστεθεί πολύ μεγαλύτερος ρεαλισμός και περισσότερες επιλογές στους χαρακτήρες αλλά και στις κιθάρες. Οι μουσικοί που θα συνοδέψουν τον τίτλο θα είναι μεγάλα ονόματα για ακόμη μια φορά όπως οι Black Keys και οι Fall Out Boy.

    H Activision λοιπόν με αυτή την ανακοίνωση της δείχνει μια νέα τάση που θέλει πολλούς publishers να μεταφέρουν πλέον νέους και επιτυχημένους τίτλους σε mobile συσκευές – Σύντομα κάτι ανάλογο περιμένουμε και από την Nintendo.

    https://youtu.be/6SnIZgESm4c

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles