20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Είναι το Mac σας συμβατό με το OS X Yosemite; Διαβάστε εδώ

    OS-X-Yosemite-teaser-002

    Μετά την παρουσίαση του νέο λογισμικού της Apple για Mac, το OS X Yosemite, και παρά το γεγονός πως θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό τους επόμενους μήνες, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν για το αν το Mac τους θα είναι συμβατό η μη με την νέα αυτή έκδοση.

    Τα ευχάριστα νέα είναι πως σύμφωνα με την Apple είναι πως το Yosemite είναι συμβατό με τα ίδια μηχανήματα που ήταν συμβατό και το Mavericks. Αυτό σημαίνει πως οποιοδήποτε μοντέλο από την παρακάτω λίστα ή νεότερο θα μπορεί να δεχτεί αυτή την νέα εγκατάσταση.

    • Mid-2007 MacBook Pro
    • Late-2008 MacBook Air
    • Mid-2007 iMac
    • Early-2009 Mac mini
    • Early-2008 Mac Pro
    • Late-2008 aluminum MacBook
    • Early-2009 aluminum MacBook
    • Early-2009 Xserve

    Επίσης θα χρειαστείτε 2GB of RAM και 8GB για να τρέξετε το Yosemite ότι δηλαδή χρειαζότανε και για το Mavericks.

    Τέλος αναμένουμε πως το Yosemite θα έχει και καλύτερη απόδοση ακόμη και σε παλαιότερα μηχανήματα με το οποίο είναι συμβατό που είναι η αλήθεια πως κάποια από αυτά ζορίστηκαν με την χρήστη του Mavericks.

    O απλούστερος σχεδιασμός και τα tweaks τα οποία εισήγαγε η Apple κάνουν το OS X Yosemite πιο ελαφρύ και με καλύτερες αποδόσεις από ότι το Mavericks.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles