16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple παρουσίασε το CarPlay σε ένα Chevrolet Spark [Video]

    Screen Shot 2014-06-05 at 1.51.11 AM

    Η Apple προσέφερε σήμερα στην USA Today μια demo παρουσίαση του CarPlay συστήματος της που βρισκόταν σε ένα Chevrolet Spark στο WWDC14.

    Για την ακρίβεια τρία οχήματα βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του Moscone Center, μια Ferrari, ένα Chevy Spark, και μια 1965 Ford Mustang για να τονίσει η Apple πως ο σχεδιασμός της επεκτείνετε και στους αυτοκινητόδρομους. Σε όλα τα αυτοκίνητα υπάρχει ενσωματωμένο το CarPlay, την νέα πλατφόρμα επικοινωνίας, διασκέδασης και GPS καθοδήγησης της Apple το οποίο θα ξεκινήσει την επίσημη κυκλοφορία του σε επιλεγμένα μοντέλα αυτοκινήτων αυτό το καλοκαίρι.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles