Η Samsung βιάζεται ακόμη μια φορά να κυκλοφορήσει το νέο Galaxy Note

0
272

Galaxy-Note-7-main-780x462

H Samsung για ακόμη μια φορά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενης γενιάς Galaxy Note όσο πιο γρήγορα γίνεται σε μια προσπάθεια της να εδραιώσει την θέση του στην αγορά πριν την έλευση του iPhone 8.

Αυτή η στρατηγική της εταιρείας όπως είδαμε πέρυσι οδήγησε σε απίστευτα καταστροφικά αποτελέσματα για την ίδια αλλά μάλλον ο Κορεατικός κολοσσός αισθάνεται σίγουρος φέτος.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Samsung ανέφεραν ότι το Galaxy Note 8 θα κάνει την εμφάνιση του σε ειδικό event στην Νέα Υόρκη το δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Η Samsung είχε ως πλάνο να παρουσιάζει τις Galaxy Note συσκευές της στο trade show της IFA κάθε Σεπτέμβριο. Τα τελευταία χρόνια όμως η εταιρεία αποφάσισε να επισπεύδει την κυκλοφορία του ώστε να προλαβαίνει την αντίστοιχη του iPhone.

Το πλάνο αυτό το 2016 οδήγησε σε τεράστιες περιπέτειες την εταιρεία μιας το Galaxy Note 7 παρουσίασε σοβαρότατα προβλήματα στην μπαταρία του που οδηγούσαν σε αναφλέξεις τις συσκευές και έτσι αναγκάστηκε να πάρει πίσω όλα τα μοντέλα του Galaxy Note 7 από την αγορά και να σταματήσει την κυκλοφορία του. Το κόστος τόσο το χρηματικό όσο στην εικόνα της εταιρείας ήταν τεράστιο.

Το περσινό όμως τεράστιο φιάσκο με την κυκλοφορία του Note 7 δεν φαίνεται να πτοεί τον Κορεατικό κολοσσό και έτσι και φέτος στοχεύει στην γρήγορη διάθεση του Note 8 στην αγορά.

Με αυτό τον τρόπο η Samsung θα έχει κάποιες εβδομάδες να κάνει promoting την νέα ναυαρχίδα της και να ασκήσει πίεση στις πωλήσεις της πριν κάνει την εμφάνιση του το iPhone 8.