Η δεύτερη macOS High Sierra public beta είναι τώρα διαθέσιμη

0
208

WWDC-2017-macos-high-sierra

Πέρα από την κυκλοφορία της 2ης public beta του iOS 11 η Apple έκανε σήμερα διαθέσιμη και την 2η public beta του macOS High Sierra. Η εν λόγω έκδοση έχει τα ίδια χαρακτηριστικά – και bugs – με την beta 3 που είχε δώσει σε κυκλοφορία πριν λίγες μέρες η Apple στους προγραμματιστές της.

Για να κάνετε εγκατάσταση της public beta του High Sierra θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο Apple Beta Software Program με το Apple ID σας και από το Safari στο Mac σας στο beta.apple.com

Φυσικά μιας έχουμε μια beta έκδοση προτείνουμε και συστήνουμε να κάνετε εγκατάσταση της όχι σε κάποιο κύριο μηχάνημα σας μιας και προβλήματα σταθερότητας αλλά και διάφορα bugs δηλώνουν παρών.

Η νέα μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού της Apple για Mac φέρνει τα Apple File System, υποστήριξη του High Efficiency Video Codec (HEVC), γνωστού και ως H.265, μια αναβαθμισμένη έκδοση της Metal με υποστήριξη για VR εφαρμογές και εξωτερικές GPU το νέο Safari 11 και πολλά ακόμη με εφαρμογές όπως οι FaceTime, Notes, Photos και Messages να έχουν αναβαθμιστεί και αυτές.