Η μαζική παραγωγή και των τριών νέων iPhones δεν έχει ακόμη ξεκινήσει

0
227

iphone-8-7-7plus-3

Έχουμε ακούσει και διαβάσει ήδη αρκετές αναφορές φέτος που τονίζουν πως το τυπικό πρόγραμμα της Apple για την παραγωγή νέων iPhones δεν θα ακολουθηθεί. Οι αναφορές μάλιστα αυτές τις τελευταίες μέρες έχουν μια έξαρση. Η Economic Daily News λοιπόν αναφέρει πως και τα τρία νέα iPhones που περιμένουμε φέτος – To νέο και ανασχεδιασμένο iPhone 8 και τα δύο iPhone 7s  – δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη την μαζική παραγωγή τους.

Η αναφορά κάνει λόγο πως το 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών iPhone 7s θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Αύγουστο, με ένα μήνα δηλαδή καθυστέρηση από ότι συνήθως ισχύει για την Apple. Όσο αφορά το νέο iPhone 8 με την 5.8 ιντσών OLED oθόνη και τον νέο σχεδιασμό, για αυτό η μαζική του παραγωγή μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και τον Νοέμβριο.

Η Economic Daily News αναφέρει πως η Foxconn για ακόμη μια φορά έχει τον μεγαλύτερο όγκο των παραγγελιών του νέου OLED iPhone την ίδια στιγμή που η Pegatron μάλλον θα αναλάβει να συναρμολογήσει τις περισσότερες 4.7 ιντσών iPhone 7s συσκευές και πολύ λίγες iPhone 8. Τέλος το 5.5 ιντσών iPhone 7s θα συναρμολογηθεί κατά κύριο λόγο από την Wistron.