24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple προσωρινά απέσυρε την watchOS 3.1.1 μετά από πολλά παράπονα

    watch-bad

    Η Apple σήμερα απέσυρε την watchOS 3.1.1, μετά από πάρα πολλά παράπονα χρηστών ότι η νέα αυτή αναβάθμιση έκανε brick μερικά Series 2 Watch μοντέλα καθιστώντας τελείως μη λειτουργικά. Η αναβάθμιση αυτή είχε γίνει διαθέσιμη από την Apple χθες.

    Σύμφωνα με τους χρήστες ύστερα από την εγκατάσταση της εν λόγω έκδοσης τα Apple Watches που παρουσιάσαν το πρόβλημα έδιναν στην οθόνη την ένδειξη ενός κόκκινου θαυμαστικού και το URL www.apple.com/help/watch.

    Ακόμη και με force restart το πρόβλημα δεν διορθώνεται και έτσι δυστυχώς τα Apple Watches που παρουσιάσαν αυτό το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση αυτή θα πρέπει να πάνε για service.

    H Apple λοιπόν προχώρησε άμεσα στην προσωρινή απόσυρση της εν λόγω έκδοσης.

    Αν για κάποιο λόγο το Apple Watch σας εμφανίζει ακόμη την έκδοση 3.1.1 προς αναβάθμιση τότε μην προχωρήσετε για κανέναν λόγο!!

    Να τονίσουμε επίσης κάτι που έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Σε κάθε νέα αναβάθμιση που δίνει η Apple στο κοινό και για οποιοδήποτε λογισμικό μην βιάζεστε να αναβαθμίζεται την συσκευή σας και δώστε τουλάχιστον μια μέρα περιθώριο πριν προχωρήσετε σε αυτή την ενέργεια.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles