13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η εφαρμογή Camera+ 9 φέρνει τα RAW Lab, iPhone 7 Plus υποστήριξη και πολλά ακόμη

    camera-9

    Η δημοφιλής εφαρμογή φωτογραφιών Camera+ μόλις έδωσε σε κυκλοφορία μια μεγάλη αναβάθμιση. Η Camera+ 9 φέρνει την δυνατότητα λήψης RAW φωτογραφιών, υποστήριξη του διπλού συστήματος φακού των iPhone 7 Plus και πολλά ακόμη.

    Η λήψη φωτογραφιών RAW λειτουργεί για τα iPhone 6s, 6s Plus, SE, 7, και 7 Plus. Οι δημιουργοί της εφαρμογή τονίζουν πως η λήψη φωτογραφιών RAW οδηγεί σε μεγάλα αρχεία φωτογραφιών και ως εκ τούτου απαιτείται περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση. Βέβαια με αυτή την μορφή οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο ποιοτικές και θα επεξεργάζονται ακόμη καλύτερα μέσα και από την ίδια την εφαρμογή.

    Οι RAW επιλογή δεν απευθύνεται όμως σε όλες τις δυνατές κατηγορίες λήψεων όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    Note that RAW shooting isn’t compatible with all shooting modes… in particular, using zoom, shooting crops, macro mode, selfiecam, and the iPhone 7 Plus Duo lens mode will temporarily disable RAW shooting if you have it turned on.

    H Camera+ εφαρμογή επίσης συμπεριλαμβάνει και το RAW Lab που θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε κατάλληλα τις αντίστοιχες λήψεις που θα κάνετε.

    Η εφαρμογή επίσης υποστηρίζει το wide χρωματισμό των νέων iPhones, προσφέρει haptic feedback στους χρήστες ενώ περιλαμβάνει νέα widgets και εικονίδια.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα 2,99 € στο App Store εδώ.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles