22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το “Designed by Apple in California” promo βίντεο της Apple στο YouTube

    ive

    Τον προηγούμενο μήνα η Apple έκανε διαθέσιμο ένα βιβλίο φωτογραφιών που απεικονίζει 20 χρόνια βιομηχανικού σχεδιασμού της. Ο τίτλος της πολυτελής αυτής έκδοσης ήταν “Designed by Apple in California,” σε δύο εκδόσεις μάλιστα με την μια να είναι στα $199 και την δεύτερη στα $299.

    Ένα ιδιαίτερο λοιπόν βιβλίο όπως είχαμε πει φτιαγμένο από ιδιαίτερα υλικά και φυσικά με μια πολύ ιδιαίτερη τιμή και στις δύο εκδόσεις του.

    Σήμερα λοιπόν η Apple έδωσε στην δημοσιότητα και πιο συγκεκριμένα μετά το site της, στο κανάλι της στο YouTube το promotional βίντεο του όπου το προλογίζει ο Chief Design Officer Jony Ive.

    Μπορείτε να δείτε το βίντεο αυτό παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles