18.6 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η παγκόσμια παραγωγή smartphones μπορεί να σημειώσει πτώση 16.5%

    Νέα έρευνα της TrendForce δείχνει πως η παγκόσμια παραγωγή smartphones μπορεί να σημειώσει μια πάρα πολύ σημαντική πτώση της τάξης του 16.5% για το τρίμηνο του Ιουνίου.

    Όπως αναφέρει το Reuters:

    “Η παγκόσμια παραγωγή smartphones αναμένεται να σημειώσει μαι σημαντική πτώση της τάξης του 16.5% – 285 εκατομμύρια συσκευές για το τρίμηνο του Ιουνίου εξαιτίας της πανδημίας και των προβλημάτων που δημιούργησε στις παραγωγικές αλυσίδες των κατασκευαστών. Η Samsung και η Apple αναμένεται να διατηρήσουν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στην παγκόσμια αγορά αλλά προβλέπεται ότι θα χάσουν μερίδιο αυτής από κατασκευαστές από την Κίνα.”

    Οι εταιρείες λοιπόν σύντομα θα έρθουν αντιμέτωπες με αυτή την κατάσταση που έχει δύο αρνητικούς πόλους. Από την μια θα υπάρχουν καταναλωτές που δεν θα μπορούν να αγοράσουν την συσκευή που θέλουν, ιδιαίτερα στις επερχόμενες συσκευές, μιας και δεν θα υπάρχει η αντίστοιχη κάλυψη ζήτησης από πλευράς εταιρειών και από την άλλοι πολλοί θα είναι εκείνοι οι καταναλωτές που θα σκεφτούν πως έρχεται μια μεγάλη οικονομική ύφεση και έτσι θα περιορίσουν τις αγορές τους στα απολύτως απαραίτητα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles