19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η κατασκευή του Samsung Galaxy S6 Egde στοιχίζει περισσότερο από αυτή του iPhone 6

    Galaxy-s6-edge

    Όπως όλα δείχνουν η Samsung δέχεται ακόμη ένα χτύπημα στην μάχη για το κέρδος και το μερίδιο της αγοράς. Αυτό οφείλετε στο γεγονός πως τα υλικά και οι προμηθευτές που χρησιμοποιεί ο Κορεατικός κολοσσός για την δημιουργία του νέου Galaxy S6 Edge φτάνουν τα $290 για την έκδοση των 64 GB όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Recode.

    Στην αντίπερα όχθη η Apple έχει καταφέρει να έχει το κόστος κατασκευής του iPhone 6 Plus στα $263. Να τονίσουμε πως σε αυτά τα ποσά δεν υπολογίζονται το έξτρα κόστος για έρευνα και μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας αλλά σίγουρα η Samsung δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη.

    Το μεγαλύτερο κόστος κατασκευής, δεν σημαίνει καλύτερα υλικά, να το τονίσουμε αυτό, είναι ακόμη ένας πονοκέφαλος για την Samsung που στον χώρο των mobile συσκευών είχε πολύ άσχημα αποτελέσματα τα τελευταία οικονομικά τρίμηνα.

    Έτσι λοιπόν το να κατασκευάσει μια συσκευή που αν κάποιος υπολογίσει και τα υπόλοιπα έξοδα θα δώσει στην εταιρεία μικρό περιθώριο κέρδους δεν είναι ότι καλύτερο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles