14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι θήκες σιλικόνης της iPhone 14 σειράς της Apple είναι τώρα διαθέσιμες σε τέσσερα νέα χρώματα

    Σε συνδυασμό με τη νέα επιλογή Κίτρινο χρώμα για τα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Plus, η Apple έχει πλέον και νέες θήκες σιλικόνης για τη σειρά iPhone 14 διαθέσιμες σε τέσσερα νέα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των Canary Yellow, Olive, Sky και Iris.

    Οι νέες θήκες διατίθενται για iPhone 14‌, iPhone 14‌ Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max και μπορούν να αγοραστούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple για $49 ή στα καταστήματα λιανικής της Apple.

    Η Apple ανανεώνει τακτικά τα διαθέσιμα χρώματα των επιλογών θήκης της που έχουν σχεδιαστεί για το iPhone και αυτή η τελευταία ανοιξιάτικη ενημέρωση έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση μιας νέας επιλογής Κίτρινου χρώματος για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus.

    Τα νέα χρώματα των θηκών είναι διαθέσιμα για παραγγελία στο κατάστημα τώρα, με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες να φτάνουν το νωρίτερο την Πέμπτη 9 Μαρτίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.