15.1 C
Athens
Monday, March 18, 2024
More

    Η απάντηση της Google στο Apple Watch διαρρέει με μια πιο προσεκτική ματιά πριν από την επίσημη αποκάλυψη

    Νέες εικόνες του επερχόμενου “Pixel Watch” της Google διέρρευσαν στο διαδίκτυο με την εταιρεία να αναμένεται να παράσχει περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο έξυπνο ρολόι της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

    Η Google προσέφερε αρχικά μια προεπισκόπηση του Pixel Watch κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O το καλοκαίρι. Το Pixel Watch είναι το πρώτο smartwatch απευθείας από την Google και μια απάντηση στο Apple Watch, το οποίο έχει κυριαρχήσει στην αγορά των smartwatch. Το Pixel Watch τροφοδοτείται από το Wear OS και, όπως ήταν αναμενόμενο, περιλαμβάνει λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης και ενσωμάτωση με συσκευές Android, ακόμη και με το iPhone.

    Ο σχεδιασμός του Pixel Watch έχει ήδη διαρρεύσει πέρα ​​από ό,τι μοιράστηκε η Google το καλοκαίρι, αλλά νέες εικόνες που διέρρευσαν στο Twitter που ισχυρίζονται ότι είναι υλικό μάρκετινγκ προσφέρουν μια πιο προσεκτική ματιά στη διεπαφή χρήστη στο Pixel Watch και ορισμένες από τις λειτουργίες του. Οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι το Pixel Watch θα φορτίζει παρόμοια με το Apple Watch με έναν στρογγυλό φορτιστή στο πίσω μέρος.

    Σε αντίθεση με το Apple Watch, το Pixel Watch προσφέρει κυκλική σχεδίαση και οθόνη με πλαίσιο γύρω από τις άκρες. Ένα μέρος εικόνας της διαρροής στο Twitter αποκαλύπτει πόσο μεγάλα φαίνονται τα bezels, καθιστώντας την πραγματική περιοχή της χρησιμοποιήσιμης οθόνης μικρότερη από ό, τι μπορεί να φαίνεται. Όπως το Apple Watch, οι εικόνες απεικονίζουν το Pixel Watch να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις, να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό και τα βήματα, να εμφανίζει προσαρμοσμένα πρόσωπα ρολογιού με επιπλοκές από εφαρμογές και πολλά άλλα.

    Η ακριβής τιμή του Pixel Watch παραμένει άγνωστη, αλλά ορισμένες φήμες δείχνουν ότι μπορεί να κοστίζει $349 για την έκδοση μόνο για Wi-Fi και $399 για πρόσθετη λειτουργία cellular. Εάν αυτές οι τιμές είναι ακριβείς, το Pixel Watch θα ανταγωνιστεί άμεσα το Apple Watch Series 8, το οποίο ξεκινά από $399.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.