Οι εφαρμογές Steam Link και Steam Video έρχονται στο iPhone, iPad, και Apple TV

630

Η Steam ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει τις εφαρμογές Steam Link και Steam Video στο iPhone, iPad, και Apple TV και μάλιστα πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, το Steam Link θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν stream την βιβλιοθήκη τους στο Steam στις παραπάνω συσκευές ενώ θα είναι συνδεμένοι στο Mac/PC τους μέσω ενός 5GHz δικτύου ή μέσω Ethernet.

“H Steam Link εφαρμογή θα λανσαριστεί στις 21 Μαΐου και θα επιτρέψει στους gamers να έχουν την εμπειρία της Steam βιβλιοθήκη τους με παιχνίδια στο iPhone, iPad και Apple TV ενώ παράλληλα είναι συνδεμένοι με ένα 5GHz δίκτυο σε ένα Host σύστημα Mac ή PC”

Η εφαρμογή θα υποστηρίζει το Steam Χειριστήριο καθώς και όλα τα MFi χειριστήρια.

Η δεύτερη εφαρμογή Steam Video θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι και επιτρέψει στους χρήστες να δουν χιλιάδες ταινίες και TV μέσω Steam απευθείας σε μια iOS συσκευή. Οι χρήστες θα μπορούν να αναπαράγουν και περιεχόμενο ενώ είναι offline.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΗ Apple ζήτησε επίσημη έγκριση για τεστ σε πρόγραμμα με Drones
Νεότερες ειδήσεις »Το iPhone X παρέμεινε άνετα το πιο δημοφιλές smartphone στην Ευρώπη το Q1
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.