Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 11.3 για το νέο iPad

608

Οι πρώτες αποστολές για το νέο 9.7 ιντσών iPad που παρουσιάστηκε χθες θα γίνουν διαθέσιμες τις επόμενες μέρες. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε την Apple από το να κυκλοφορήσει την iOS 11.3 αναβάθμιση αποκλειστικά για αυτή την συσκευή.

Αυτή η απρόσμενη διάθεση της νέας αναβάθμισης του λογισμικού λογικά σημαίνει πως η εν λόγω έκδοση θα έρθει και στις υπόλοιπες συσκευές μέσα στις επόμενες μέρες.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα δημοσιεύματα μας η iOS 11.3 φέρνει μια σειρά από νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά καθώς και διορθώσεις σφαλμάτων. Μέσα από αυτή την έκδοση οι iPhone χρήστες θα μπορούν να βλέπουν την υγεία της μπαταρίας της συσκευής τους καθώς επίσης και την απόδοση της. Επίσης θα μπορούν να απενεργοποιούν την διαχείριση ενέργειας της μπαταρίας με δικό τους βέβαια πάντα ρίσκο μιας και αυτή η ενέργεια σε καταπονημένες μπαταρίες θα οδηγεί σε αναπάντεχα κλεισίματα της συσκευής.

Επίσης η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο Messages in Cloud χαρακτηριστικό, 4 νέους Animoji χαρακτήρες, περισσότερες επιλογές για την καταγραφή της υγείας, το ARKit 1.5 και πολλά ακόμη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΔείτε το πρώτο διαφημιστικό σποτ της Apple για το νέο iPad
Νεότερες ειδήσεις »KGI: Το επερχόμενο Apple Watch με νέο σχεδιασμό και 15% μεγαλύτερη οθόνη
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.