Πώς να διορθώσετε τα AirPods σας από το πρόβλημα που μπορεί να έφερε η iOS 11.2.6

1501

Η νεότερη αναβάθμιση του iOS στην 11.2.6 έχει κάνει μερικούς χρήστες AirPods να ακούνε τα stream τους σε mono αντί για stereo. Αυτό σημαίνει ότι για κάποιους το ίδιο κανάλι ήχου βγαίνει και από τα 2 ακουστικά.

Σίγουρα αυτό και αν ακούτε συχνά μουσική θα σας κάνει να εκνευριστείτε αφάνταστα.

Επίσης κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως μετά αυτή την αναβάθμιση δεν λειτουργούν σωστά και τα taps ελέγχου των AirPods.

H λύση και για αυτά τα 2 προβλήματα είναι να κάνετε εκ νέου ζευγοποίηση των AirPods με την iPhone συσκευή σας. Ευτυχώς χάρη στο W1 Chip της Apple η διαδικασία αυτή είναι πάρα πολύ γρήγορη.

Βήμα 1 – Κάντε Unpair τα AirPods σας

Πηγαίνετε στα Settings>Bluetooth, και κάντε tap στο ⓘ εικονίδιο δίπλα από τα AirPods στην λίστα. Τα AirPods δεν χρειάζεται να είναι συνδεμένα για να το κάνετε αυτό. Μετά κάντε tap στο Forget This Device, και κάντε ακόμη ένα tap για επιβεβαίωση.

Βήμα 2 – Κάντε Pair τα AirPods σας εκ νέου ως νέα

Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι ξεκλείδωτο και κατόπιν ανοίξτε το καπάκι από την θήκη των AirPods σας. Οι δύο συσκευές θα πρέπει αυτόματα να δουν η μια την άλλη και έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασία ζευγοποίησης.

Αυτό ήταν!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΝέος AR Ghostbusters τίτλος έρχεται για το iOS
Νεότερες ειδήσεις »Τα καλύτερα Dungeon RPGs παιχνίδια για το iPhone και το iPad
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.