Η iOS 12 beta 5 επιβεβαιώνει πως το HomePod θα υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις

461

Αυτή την στιγμή αν θέλετε να κάνετε μια κλήση στο HomePod θα πρέπει είτε να πληκτρολογήσετε είτε να απαντήσετε κάποιον αριθμό από το iPhone σας και κατόπιν να επιλέξετε το HomePod ως μια συσκευή εξόδου ήχου για αυτή την κλήση. Δεν μπορείτε να κάνετε μια κλήση ή να απαντήσετε αυτόματα σε μια κλήση απευθείας από το HomePod.

H Apple δεν ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά για το HomePod στο WWDC συνέδριο της αλλά όπως όλα δείχνουν το έξυπνο ηχείο της θα λάβει κάποια νέα με την έλευση της iOS 12 έκδοσης τον Σεπτέμβριο.

Έχουμε ήδη διαβάσει φήμες πως μια ιδιωτική beta είναι ήδη σε τεστ για αυτή την συσκευή της Apple σε ένα πολύ κλειστό κύκλο ανθρώπων.

Με την έλευση της iOS 12 beta 5 μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τουλάχιστον ένα νέο χαρακτηριστικό για το HomePod.

Το setup UI – διεπαφή του HomePod έχει αλλάξει και πλέον παρουσιάζει και ένα 4 εικονίδιο για την εφαρμογή του Κινητού. Επίσης διαβάζουμε στο κείμενο πως το HomePod μπορεί να  “…add reminders, create notes, make phone calls, and more”. – Δηλαδή ότι μπορεί να κάνει κλήσεις.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει developer ή public beta για το HomePod είναι πρακτικά αδύνατο κάποιος να κάνει τεστ αυτό το νέο χαρακτηριστικό και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νεότερου firmware του HomePod έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί 100% η παραπάνω νέα δυνατότητα.