Η άριστη εφαρμογή φωτογραφίας Halide 1.7 φέρνει αναβαθμισμένο portrait mode και πολλά ακόμη

1381

Η Halide λάνσαρε μια πανέμορφη και άριστη εφαρμογή φωτογραφίας για το iPhone πριν ένα χρόνο περίπου. Η εφαρμογή συνεχίζει να δέχεται μεγάλες αναβαθμίσεις και έτσι σήμερα η έκδοση 1.7 συμπεριλαμβάνει αναβαθμισμένο portrait mode, AR Depth Viewer και πολλά ακόμη.

Η υποστήριξη της Halide στο portrait mode βασίζεται σε έναν συνδυασμό αναγνώρισης προσώπου και αναγνώρισης αντικειμένων για ακόμη καλύτερες λήψεις άμεσα. Η εφαρμογή επίσης αποθηκεύει και την αρχική φωτογραφία έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να παραμετροποιήσει και αυτή.

Οι χρήστες του iPhone X μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ακριβώς το ίδιο και στην λήψη selfies με εντυπωσιακά αποτελέσματα και εκεί.

Οι βελτιώσεις και προσθήκες όμως δεν σταματούν εδώ μιας και έχουμε προσθήκη ακόμη και AR δυνατοτήτων.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store προς 3,49 € εδώ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΑστυνομικός χάνει την δουλειά του γιατί έκλεψε AirPods από Apple Store!
Νεότερες ειδήσεις »H Apple θα εγκαταλείψει το “notch” στα 2019 iPhones;
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.