Το iPhone 8 και επίσημα στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς smartphones

1198

Για πρώτη φορά μέχρι σήμερα το iPhone 8 είναι το smartphone εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα το iPhone 8 ξεπέρασε και επίσημα σε πωλήσεις τα Samsung Galaxy S9/S9 Plus αλλά και τα iPhone 8 Plus και iPhone X.

H Apple έχει στο top 10 τρεις iPhone συσκευές (iPhone 8: Πρώτη θέση, iPhone X: Τρίτη θέση, iPhone 8 Plus: 5η θέση) κάτι που καμιά άλλη εταιρεία δεν τα έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα.

H εταιρεία αναλύσεων Counterpoint τονίζει πως τα δυνατά promotion της Apple όπως το “How to shoot on iPhone” που παρουσιάστηκαν και κατά την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου ώθησαν τις πωλήσεις του iPhone 8 στην Ευρωπαική αγορά αλλά και σε άλλες.

Πιο αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςH Apple κυκλοφόρησε την 2η public beta των iOS 12 και tvOS 12
Νεότερες ειδήσεις »Η Apple τονίζει τα μοναδικά ρεκόρ του App Store μέχρι σήμερα
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.