Πώς να χρησιμοποιήσετε το Electra jailbreak εργαλείο στο iOS 11

1163

Το iOS 11 έχει επιτέλους το πρώτο jailbreak εργαλείο με υποστήριξη του Cydia. Το Electra 1.0.1 είναι συμβατό με όλες τις τελευταίες Apple συσκευές μέσα σε αυτές και το iPhone X καθώς και το 10-5 ιντσών iPad Pro και για όλες τις εκδόσεις του iOS 11 μέχρι και το iOS 11.1.2.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε – πάντα με δική σας καθαρά ευθύνη.

Τι θα χρειαστείτε 

Θα πρέπει πρώτα να κάνετε κάποια πράγματα πριν ξεκινήσετε την διαδικασία του jailbreak. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να κάνετε ένα backup την iOS συσκευή σας. Το Electra 1.0.1 είναι σταθερό αλλά μπορεί κάτι να πάει λάθος και το τελευταίο που θέλετε είναι να χάσετε τα δεδομένα σας.

Μόλις λοιπόν κάνετε backup την συσκευή σας κάντε λήψη του Electra 1.0.1 app από το Electra website. Θα χρειαστείτε επίσης το Cydia Impactor, ένα εργαλείο τόσο για Mac όσο και Windows, από τον δημιουργό του Cydia Jay Freeman, που σας επιτρέπει να κάνετε side-load εφαρμογές σε iOS συσκευές που δεν έχουν γίνει jailbroken.

Κατόπιν και αφού κάνετε τα παραπάνω είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε:

  1. Συνδέσετε το iPhone ή iPad στον υπολογιστή σας μέσω Lightning cable
  2. Ανοίξτε την Cydia Impactor εφαρμογή
  3. Κάντε Drag and drop το Electra 1.0.1 package στο Cydia Impactor
  4. Τοποθετήστε το Apple ID και τον κωδικό σας για να δώσετε έγκριση για την εγκατάσταση

Θα πρέπει κατόπιν να έχετε το Electra 1.0.1 εγκατεστημένο στην iOS συσκευή σας. Αν όχι επαναλάβετε την διαδικασία αλλά μην ανοίξετε την εφαρμογή ακόμη!!

Θα πρέπει το iOS να εμπιστευτεί την εφαρμογή πριν ξεκινήσετε και αυτό θα γίνει ως εξής:

  1. Ανοίξτε τα Settings-Ρυθμίσεις και κάντε tap στο General – Γενικά
  2. Κάντε Tap Profiles & Device Management
  3. Κάντε Tap Electra, και τέλος tap στο Trust κουμπί

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία τότε μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Electra στην συσκευή σας. Κατόπιν κάντε tap στο jailbreak κουμπί για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Cydia εγκαθιστώντας το. Μπορεί επίσης να θέλετε να ενεργοποιήσετε και την Tweaks επιλογή που θα σας δώσει πρόσβαση στην Anemone theme engine.

Κατά την διαδικασία του jailbreak όλο γίνονται αυτόματα αλλά μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσετε κάποια βήματα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςElectra jailbreak για το iOS 11.0-11.1.2 και επίσημα διαθέσιμο
Νεότερες ειδήσεις »SanDisk: Η πιο γρήγορη 400GB MicroSD Card στον κόσμο είναι γεγονός [MWC 2018]
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.