Διαβάστε μερικές ανέκδοτες ιστορίες για το πρώτο iPad από πρώην μηχανικό της Apple

998

H Bethany Bongiorno, είναι πρώην μηχανικός λογισμικού της Apple, και είχε την τύχη και μοναδική ευκαιρία να δουλέψει στο λανσάρισμα του πρώτου iPad.

H ίδια σήμερα και μέσω του λογαριασμού της στο Twitter μοιράστηκε μερικές ανέκδοτες ιστορίες για αυτή την συσκευή η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο  του 2017 και επαναπροσδιόρισε και αυτή με την σειρά της την κατηγορία των tablet για πάντα.

Οι ιστορίες της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και διαβάζουμε για το πως ο Steve Jobs επέλεξε εκείνες τις καρέκλες που θεώρησε ο ίδιος σωστές για το Keynote του iPad.

Αυτή που ξεχωρίσαμε εμείς και που πραγματικά προκαλεί μεγάλες εντυπώσεις έχει να κάνει με το πως προσέγγισε η Apple προγραμματιστές πριν το λανσάρισμα της συσκευής.

Οι ίδιοι δέχτηκαν πρόσκληση από την Apple γνωρίζοντας πως θα περάσουν μια μόνο μέρα στο Cupertino. Τελικά με το που έφτασαν τους γνωστοποιήθηκε πως θα παρέμεναν στον κεντρικά της εταιρείας για ολόκληρες εβδομάδες!!!

“Όταν οι προγραμματιστές έφτασαν λίγες εβδομάδες πριν το event, τους είχαν πει πως θα ήταν μια ημερήσια επίσκεψη στα κεντρικά μας και πως θα είχαν κάποια συνάντηση. Όταν κατάλαβαν όμως πως θα έπρεπε να παραμείνουν για εβδομάδες τότε τους πήραμε σε γνωστό πολυκατάστημα έτσι ώστε να τους εξοπλίσουμε με ρούχα και άλλα αναγκαία για την παραμονή τους αξεσουάρ. Οι προγραμματιστές αυτοί είχαν πάντα συνοδεία και μόνιμη παρακολούθηση. Δεν μπορούσαν να έχουν τα κινητά τους εκεί που δουλεύανε ή να χρησιμοποιήσουν κάποιο WiFi. Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούσαν ήταν κρυμμένες μέσα σε ειδικές θήκες και έτσι δεν μπορούσαν να δούνε το ID αυτών.”

Συνολικά η Bethany μοιράστηκε 8 ιστορίες με το κοινό που αξίζει να τις διαβάσετε στο λογαριασμό της στο Twitter εδώ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΔείτε το νέο διαφημιστικό σποτ του iPhone X για το καρναβάλι της Βραζιλίας
Νεότερες ειδήσεις »JYDGE: Ένα εντυπωσιακό Shooter παιχνίδι στο iOS
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.