14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το φιάσκο της ταινίας Sex Tape είναι μυθοπλασία σύμφωνα με την Apple

    Cam-Diaz1_620_1948659a

    H Apple έχει την τάση τον τελευταίο καιρό να εμφανίζεται όλο και σε περισσότερες ταινίες. Η τελευταία είναι η νέα κωμωδία με την ονομασία Sex Tape.

    Στην ταινία η Cameron Diaz και ο Jason Segal καταγράφουν την πιπεράτη νύχτα τους στο iPad τους η οποία εν συνεχεία κατά λάθος γίνεται upload στο iCloud και από εκεί διαθέσιμη σε όλους τους φίλους και την οικογένεια τους.

    Αν και η αναφορά της Apple σε όλη την διάρκεια του φιλμ σημαίνει πως η εταιρεία είναι εντάξει με το σενάριο – στο trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχουμε ακόμη και αναφορά στην Siri – το GQ περιοδικό επικοινώνησε με το AppleCare για να μάθει αν το όσα διαδραματίζονται στην ταινία θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν στην πραγματικότητα.

    Screen Shot 2014-07-15 at 2.23.04 AM

    Η απάντηση που πήραν και ήταν και αναμενόμενο ήταν πως το σενάριο πρόκειται για μια μυθοπλασία και ουδέποτε κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε κάποιον χρήστη iPad.

    “Τα βίντεο μπορούν να γίνουν backup στο iCloud αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα διαμερισμού τους. Κανένας τρίτος δεν μπορεί να μπει στο iCloud και να δει κάποιο βίντεο χρήστη. Επίσης ο εκπρόσωπος της Apple τόνισε πως τα βίντεο δεν μπορούν τυχαία να γίνουν upload στο iCloud με τον τρόπο που το δείχνει η ταινία.”

    Οπότε μην ανησυχείτε τα πιπεράτα βίντεο σας με το έτερων ήμισυ είναι σε ασφαλές σημείο και κανείς δεν μπορεί να τα δει χωρίς την συγκατάθεση σας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles