17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τι είπε ο Jonathan Ive στο Vogue για το Apple Watch

    jonathan_ive_opener2

    Το Vogue έδωσε στην δημοσιότητα μια νέα συνέντευξη του Jonathan Ive όπου και κάλυψε εκτενώς του σχεδιαστή της Apple από την αρχή που έκανε στην εταιρεία μέχρι και σήμερα. Πολλά από αυτά που ειπώθηκαν τα έχουμε διαβάσει και σας παρουσιάσει και σε προηγούμενα άρθρα μας.

    Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια κομμάτια που δεν έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής:

    “Όταν ο Ive μου έδειξε το Apple Watch – βδομάδες πριν αυτό παρουσιαστεί ήταν μετά από πρόσκληση του Tim Cook σε ένα δωμάτιο στην έδρα της Apple το οποίο ήταν περιτριγυρισμένο από ασφάλεια σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παρά την μεγάλη πίεση που είχε ήθελε να το αγγίξεις και να το αισθανθείς για να καταλάβεις την εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει. Σχετικά με το σχόλιο που έκανα για το βάρος του απάντησε πως αυτό οφείλετε γιατί είναι κατασκευασμένο από πραγματικά υλικά. Η περηφάνια του ήταν μεγάλη. Μετά ήθελε να αισθανθώ το πως συνδέεται με μαγνήτες το λουρί του. Ο ήχος έκανε τον Ive πραγματικά να ενθουσιάζετε ρωτώντας με το αν πιστεύω πως είναι φανταστικό”

    Ο Ive για ακόμη μια φορά αναφέρει πως το Apple Watch σαν επεξεργασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Στην συνέντευξη ο Ive στέκεται πάρα πολύ στην πρόοδο των ρολογιών ανά τα χρόνια. Στέκεται πολύ στην αίσθηση που αφήνει η συσκευή στον χρήστη και στην προσωπικότητα της. Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να στέλνει τους παλμούς της καρδίας είναι για τον ίδιο πολύ μεγάλη υπόθεση.

    aq_resizer

    Επιστρέφοντας στον μηχανισμό με τον οποίο κλειδώνουν τα λουράκια ο Ive μιλάει με τεράστιο πάθος αλλά και ψιθυρίζοντας στον δημοσιογράφο.

    “Απλά πατάς ένα κουμπί και γλιστράει απαλά, είναι απλά φανταστικό. Απλά άκουσε πως κλείνει, έχει ένα φανταστικό k-chit ήχο είναι απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ”

    Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη του Ive εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles