21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Συγκρίνοντας τα νούμερα πωλήσεων iPhone και Galaxy S κατά το λανσάρισμα τους….

    iphone-6-01

    Κάποιες διαμάχες είναι αιώνιες! ΠΑΟ – Ολυμπιακός, Αριστερά – Δεξιά και …… iPhone – Android.

    Τα νέα iPhones ήρθαν, και τα 2 αντίπαλα “στρατόπεδα” έχουν πάρει φωτιά. Οι μεν να εξυμνούν τις νέες δημιουργίες της Apple και οι δε να κοροϊδεύουν συγκρίνοντας χαρακτηριστικά. Κι ενώ σε πολλά posts σε φόρουμς και social media έχουν εν μέρει δίκιο και απο τις δύο πλεύρες και άλλα πάλι είναι γραμμένα με πανέξυπνο χιούμορ, η αγορά έχει τους δικούς της κανόνες. Κι εκεί τα νούμερα είναι αμείλικτα.

    Ο Horace Dediu της Asymco, με ένα τιτίβισμά του σήμερα το πρωί, μοιράστηκε μαζί μας το παρακάτω σχεδιάγραμμα που δείχνει τις πωλήσεις διαφόρων μοντέλων iPhone και Galaxy S κατά το λανσάρισμά τους. Οι αριθμοί μιλάνε απο μόνοι τους: το iPhone 6 ξεπέρασε κάθε μοντέλο της σειράς S κατά εκατομμύρια!!!! Και να σκεφτεί κανείς (όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα) ότι ενώ οι πωλήσεις του εκάστοτε iPhone αναφέρονται σε 2-3 μέρες οι αντίστοιχες πωλήσεις των Galaxy S αναφέρονται ακόμη και σε μήνα!!!

    BxlYi5LIUAEt6l5

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles