21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Furby στο Appleworldhellas

    Screen Shot 2013-12-09 at 9.51.50 PM

    Ο Furby θα σας ενθουσιάσει ο αξιαγάπητος, χνουδωτός φίλος έχει την δική του προσωπικότητα και αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με το πώς του συμπεριφέρεσαι.

    Οι αντιδράσεις του είναι απρόβλεπτες και δεν ξέρετε ποτέ πως θα αντιδράσει όταν τον γαργαλίσετε, τον χαϊδέψετε ή τον πάρετε αγκαλιά.

    Ο νέος Furby είναι πιο εξελιγμένος και με περισσότερες δυνατότητες

    00011.PNG

     

    Αγαπάει πολύ το χορό, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να κατεβάσετε το App (για iOS η Android) και να απολαύσετε τις χορευτικές του ικανότητες.

    0000.PNG

     

    Μπορείτε να ταΐσετε το Furby με το γνωστό τρόπο (όσοι είχαν θα θυμούνται ότι βάζαμε στο στόμα του το δάχτυλό μας) ή να ανοίξετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να του φτιάξετε ένα πάρα πολύ ωραίο χάμπουργκερ.

    Το πιο cool είναι, ότι μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέει ο αγαπημένος Furby ανοίγοντας την εφαρμογή απο το κινητό σας.

    unnamed.jpg unnameρd.jpgunnaεmed.jpg

     

    Πραγματικά ο νέος Furby είναι φοβερός στην παρέα όσο καιρό τον έχουμε στα χέρια μας και μας έχει εκπλήξει με τις ικανότητες του και θα τον αγαπήσετε όλοι.

    Σε αυτό το σημείο θα θελα να ευχαριστήσω θερμά την Hasbro όπου με χαρά άκουσε την πρότασή μας και μας χορήγησε την εν λόγω συσκευή για το review.

     

    Μείνετε συντονισμένοι διότι σε λίγες μέρες η Hasbro και το AppleWorldHellas ετοιμάζουν ένα φοβερό Furby competition.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles