14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ληστές ρίχνουν αυτοκίνητο πάνω στο Apple Store του Βερολίνου

    kurfuerstendamm_hero_2x

    Το μοναδικό Apple Store της Apple στο Βερολίνο που βρίσκεται στον κεντρικό εμπορικό δρόμο Kurfuerstendamm έπεσε θύμα ληστείας όταν οι ληστές ρίξανε πάνω στις γυάλινες πόρτες του ένα κλεμμένο Opel Corsa χθες το πρωί. Η λεία του πολλά MacBooks, iPads και iPhones.

    Η αστυνομία πιστεύει πως το γεγονός αυτό δεν ήταν μεμονωμένο αλλά μια οργανωμένη προσπάθεια από μια σπείρα που έχει κάνει παρόμοιες ληστείες μέσα σε αυτό τον χρόνο.

    “Δεν πρόκειται για ερασιτέχνες” ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, “είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως έχουμε να κάνουμε με οργανωμένη σπείρα”

    Οι εργαζόμενοι του Apple Store παρά το φόρτο των εορτών είχαν κλείσει στην αποθήκη τα μεγαλύτερο μέρος του στοκ το προηγούμενο βράδυ και έτσι οι ληστές μπόρεσαν να πάρουν μόνο τα εκθεσιακά κομμάτια.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles