17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Google έκανε διαθέσιμη την Chrome Remote Desktop εφαρμογή για το iOS

    Screen Shot 2015-01-13 at 01.03.41

    Η Google σήμερα έκανε διαθέσιμη την αναμενόμενη εδώ και καιρό remote desktop εφαρμογή της για το iOS. Η ονομασία της είναι  Chrome Remote Desktop, και είναι διαθέσιμη στο App Store τόσο για το iPhone όσο και το iPad, επιτρέποντας στον χρήστη της να έχει ασφαλή πρόσβαση στους υπολογιστές του από μια άλλη συσκευή.

    Η διαδικασία εγκατάστασης και ρυθμίσεων είναι ακριβώς η ίδια με παρόμοιες εφαρμογές του είδος. Βέβαια θα χρειαστείτε να έχετε το Chrome πλοηγό εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας (PC, Mac και Linux), ένα desktop client, και φυσικά την νέα αυτή iOS εφαρμογή, μετέπειτα απλά ακολουθείτε τις οδηγίες.

    Screen Shot 2015-01-13 at 01.07.21

    Μόλις εγκαταστήσετε τα πάντα το περιβάλλον θα είναι γνώριμο για κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει άλλες λύσεις του χώρου όπως τα Screens, και VNC.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store δωρεάν εδώ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles