14.8 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Δείτε μια σειρά από τρελά τεστ που έφτασαν το νέο Mac Pro στα όρια του!

    macpro_5-100221179-orig

    Η FCP.co παρουσίασε μια σειρά από πραγματικά τρελά τεστ θέλοντας να φτάσει το νέο Mac Pro της Apple στα όρια του με την χρήστη της εφαρμογής Final Cut Pro X.

    Στο πρώτο τεστ πρόσθεσαν 4Κ clips βίντεο το ένα πάνω στο άλλο με διαστήματα τους ενός frame. Σταμάτησαν στα 1600 τέτοια clips. Το βίντεο παρακάτω δείχνει τα αποτελέσματα με τα 1000 clips. Το Mac Pro τα κατάφερα εντυπωσιακά αφού μπόρεσε να παίξει τα πρώτα 50 clips χωρίς να χάσει κανένα frame.

    Στο δεύτερο τεστ και βίντεο που ακολουθεί δημιούργησαν ένα Final Cut project με 500.000 pixel και πλάτος 1080 pixel!!

    Στο τελευταίο κάνανε ένα 558 ημερών!! Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν πατούσες Play και έφευγες για ένα χρόνο και επέστρεφες μετά αυτό θα συνέχιζε να παίζει.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles