15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ένας εξωτερικός δίσκος λεπτότερος από το iPhone 6 Plus

    seagate-640x414

    02.09_03h59m51s_003_

    Αν ποτέ θέλατε να έχετε ένα απίστευτα λεπτό εξωτερικό σκληρό σας δίσκο που θα συντροφεύει για παράδειγμα το MacBook Air, πλέον έχετε την ευκαιρία. Το Seagate Seven έχει ως στόχο να γίνει ο λεπτότερος HDD της αγοράς με πάχος μόλις 7mm.

    Για να καταλάβετε το πόσο λεπτό είναι αρκεί να αναφέρουμε πως είναι 0.1mm λεπτότερο από το iPhone 6 Plus και εκτός αυτού έχει έναν πανέμορφο σχεδιασμό.

    seagate2-640x448

    Το νέο αυτό Seagate portable hard disk θα μπορεί να χωρέσει στον αποθηκευτικό του χώρο όλες τις ταινίες την μουσική σας αλλά και άλλα αρχεία με μια τιμή που θα κυμανθεί στα $99 και διάθεση στα μέσα Ιανουαρίου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles