Το αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης του iPhone δεν θα είναι έτοιμο κατά το λανσάρισμα της συσκευής

0
221

apple-watch-magnetic-charging-dock-4-2

Μια από τις μεγαλύτερες φήμες για τα επερχόμενα 2017 iPhone μοντέλα είναι ότι αυτά θα έχουν μια τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Σήμερα ο γνωστός blogger John Gruber υποστηρίζει πως αυτό το χαρακτηριστικό ίσως να μην είναι διαθέσιμο κατά το λανσάρισμα της συσκευής στην αγορά.

Σε ένα tweet του αναφέρει πως άκουσε από αξιόπιστες πηγές πάντα πως το αξεσουάρ της ασύρματης φόρτισης θα πωλείται ξεχωριστά από το iPhone, κάτι που ήδη έχουμε διαβάσει και από άλλες πηγές. Επιπλέον ο Gruber αναφέρει πως η νέα αυτή τεχνολογία ίσως καθυστερήσει και πως μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο της μαζί με την έλευση του iOS 11 στο ευρύ κοινό.

Σε κάποιο σημείο είχαμε πολλές αναφορές πως το νέο iPhone 8 θα ήταν η πρώτη συσκευή που θα έκανε την ασύρματη φόρτιση από απόσταση πραγματικότητα. Νεότερες όμως φήμες μιλάνε πλέον για την γνωστή επαγωγική ασύρματη φόρτιση που έχουμε δει και από άλλους κατασκευαστές στις μέρες μας.

Ο CEO Robert Hwang της Wistron, που είναι ο βασικός κατασκευαστής iPhone στην Ινδία, αποκάλυψε μάλλον κατά λάθος πως το iPhone 8 όντως θα έρθει με ασύρματη φόρτιση.

Τέλος έχουμε και τις θεωρίες που θέλουν την Apple να φέρνει την ασύρματη φόρτιση όχι μόνο στο iPhone 8 αλλά σε όλα τα νέα μοντέλα της φέτος δηλαδή και τα αναμενόμενα iPhone 7s και iPhone 7s Plus.