Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 11 beta 3 στους προγραμματιστές – Τι νέα έχουμε

0
364

ios-11-16-9

Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την iOS 11 developer beta 3 στους προγραμματιστές για iPhone, iPad και iPod Touch. Το iOS 11 φέρνει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών όπως δυνατότητες drag-and-drop, ένα νέο σχεδιασμό στο multitasking για το iPad, νέο σχεδιασμό του Control Center και πάρα πολλά ακόμη.

Νέο χαρακτηριστικό σε αυτή την beta 3 είναι το swipe προς τα επάνω για τους χρήστες του iPad έτσι ώστε να κλείσουν μια εφαρμογή τους αλλά και πολλά ακόμη.

Η εν λόγω έκδοση είναι διαθέσιμη για τους προγραμματιστές μόνο αλλά σίγουρα η public beta έκδοση της θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες.

Τι νέο έφερε:

img_3540

  • Μια νέα 3D Touch διεπαφή για την εφαρμογή της Camera στο Control Center. Παρόμοιες αλλαγές στην διεπαφή έχουμε και για την συντόμευση της εφαρμογής Notes επίσης στο Control Center.
  • To Cover Sheet του Notification Center έχει παραμετροποιηθεί. Πλέον δείχνει όλες τις ειδοποιήσεις άμεσα όταν κάποιος κάνει swipe για να τις δει. Ένα δεύτερο swipe για να δει κάποιος παλαιότερες ειδοποιήσεις δεν χρειάζεται.
  • Στο iPad πλέον κάποιος μπορεί να αφαιρεί εφαρμογές κάνοντας μια κίνηση swipe προς τα επάνω από την οθόνη του multitasking
  • Έχουμε σημαντική βελτίωση στην απόκριση του Springboard όταν κάποιος κάνει drap and drop. Τα εικονίδια των εφαρμογών ακολουθούν καλύτερα τις χειρονομίες των δαχτύλων.