Έχουμε δει ήδη αρκετές φήμες που θέλουν την έλευση μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του iPhone SE στην αγορά φέτος. Ως τώρα είχαμε διαβάσει πως αυτό το νέο μοντέλο θα διατηρούσε τον σχεδιασμό του προκατόχου του και πως όλες οι αλλαγές θα γινόντουσαν εσωτερικά με στόχο την ταχύτητα της συσκευής και ίσως την αυτονομία αυτής.

Μια νέα φήμε σήμερα έρχεται για να τονίσει πως το νέο iPhone SE θα έχει και ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό από την σειρά του iPhone 8 και iPhone X.

O Sachin Bhatt του tekz24.com τονίζει πως βάση μιας δικής του πάρα πολύ αξιόπιστης πηγές το φημολογούμενο iPhone SE 2 θα έχει μια γυάλινη επιφάνεια στο πίσω μέρος του. Αν επαληθευτεί αυτό θα είναι μια σημαντική αλλαγή από το τωρινό iPhone SE που το πίσω μέρος του είναι με βάση το αλουμίνιο.

Η Apple έκανε την αλλαγή με γυάλινες πίσω επιφάνειες στα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X κατά κύριο λόγο έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει το χαρακτηριστικό της ασύρματης φόρτισης σε αυτά.

Αν κάνει κάτι αντίστοιχο και με το αναβαθμισμένο iPhone SE τότε αυτό θα σημαίνει πως και αυτό το μοντέλο θα μπορέσει να υποστήριξη μια τέτοια φόρτιση.