Η DJI δεν θα μπορούσε να λείπει από την CES 2018, παρουσιάζοντας με την σειρά της δύο νέα προϊόντα που απευθύνονται στους επαγγελματίες και τους μεγάλους φίλους των λήψεων ποιοτικών φωτογραφιών / βίντεο. Ο λόγος για δύο ανανεωμένους σταθεροποιητές για smartphones και κάμερες DSLR.

Αρχικά είχαμε την αναβαθμισμένη έκδοση του Osmo Mobile, του δημοφιλούς smartphone stabilizer της DJI. Πρόκειται για το Osmo Mobile 2, που πλέον έχει μειωμένη τιμή σε σχέση με τον προκάτοχό του η οποία φτάνει τα $129, ενώ υποστηρίζει portrait και landscape λήψεις.

Το Osmo Mobile 2 έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία 2.600mAh (και όχι αφαιρούμενες πλέον) που προσφέρει αυτονομία 15 ωρών με μία φόρτιση, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου αρχικά στο Apple.com και μέσα στο Φεβρουάριο ευρύτερα, με την εταιρεία να σημειώνει ότι θα υποστηρίζει περισσότερα δημοφιλή smartphones.

Το Ronin-S έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά αλλά αφορά αποκλειστικά DSLR κάμερες. Οι νέες προτάσεις της εταιρείας φέρνουν απλούστερο χειρισμό μέσω πλήκτρων, δίνοντας την δυνατότητα cinematic zoom (που επιτυγχάνεται πάλι μέσω πλήκτρων χωρίς ο χρήστης να αγγίξει την οθόνη ή πλήκτρα της κάμερας), προσφέροντας ταυτόχρονα μια νέα εμπειρία επαγγελματικής χρήσης στον κάτοχο. Το Ronin-S θα κοστολογηθεί μάλλον στο ίδιο εύρος τιμών και θα γίνει διαθέσιμο για το ευρύ κοινό κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.