Στο event όπου η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone δεν έγινε αναφορά σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το hardware των iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone XR, τα οποία δοκιμάστηκαν στο Geekbench και έτσι μάθαμε ακόμα περισσότερα για αυτά.

Όλα τα iPhone που παρουσιάστηκαν στο χτεσινό event είναι εφοδιασμένα με τον εξαπύρηνο A12 Bionic ο οποίος βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm, κάνοντάς τον να είναι ο πρώτος επεξεργαστής που θα εμφανιστεί στην αγορά όταν τα iPhone Xs και Xs Max κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 21 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα μοντέλα της Apple εμφανίστηκαν στο Geekbench, με το iPhone Xs Max να πετυχαίνει 4813 πόντους στο single-core και 10266 στο multi-core test, ενώ φάνηκε πως είναι το πρώτο iPhone, μαζί με το Xs, που διαθέτει 4GB RAM.

Όσον αφορά το iPhone XR, βρέθηκε να έχει 3GB RAM στο Geekbench, στο οποίο πέτυχε 4754 πόντους στο single-core και 9367 πόντους στο multi-core test, με τις μεγαλύτερες βελτιώσεις να εντοπίζονται κυρίως στο single-core test των νέων iPhone, δείχνοντας πως είναι άκρως ανταγωνιστικά σε σύγκριση με τις αντίστοιχες android ναυαρχίδες.

 

Από τα παραπάνω κάποιος μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι ο νέος A12 επεξεργαστής δεν προσφέρει πολλά παραπάνω από τον περσινό A11 της Apple.

Ενδιαφέρον επίσης είχε το γεγονός πως οι συσκευές αυτές φαίνεται να τρέχουν την iOS 12.1 έκδοση του λογισμικού της Apple – μια έκδοση που είναι ακυκλοφόρητη παντού.

Να τονίσουμε πως τέτοια πρώιμα Geekbench test δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί είτε μπορεί να ψεύτικα είτε να αντιστοιχούν ακόμη σε κάποια πρωτότυπα μοντέλα.