20.1 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το Touch ID του iPhone 8 μετακινείται στο πίσω μέρος σε νέα renderings

    iphone-8-case

    Η Apple μπορεί τελικά να κάνει μια κίνηση που δεν την περιμένουν πολύ ή για να ακριβολογούμε ξενίζει πολλούς και να μεταφέρει το Touch ID στο πίσω μέρος του iPhone 8 φέτος.

    Με βάση αυτό σήμερα είχαμε μια σειρά από renderings που βασίζονται σε σχεδιάγραμμα που διέρρευσε και πρέπει να ομολογήσουμε πως δεν δείχνει τόσο άσχημο…

    Στις σημερινές φωτογραφίες έχουμε μια καλή απεικόνιση του σασί μιας τέτοιας επιλογής της Apple όπως θα είναι στην κατάσταση παραγωγής του αυτή την στιγμή. Να τονίσουμε πως δεν είναι πραγματική φωτογραφία αλλά rendering και είναι ότι πιο κοντά στο πραγματικό μπορούμε να έχουμε αυτή την στιγμή.

    iphone-8-case-leak

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles