18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 7 μπορεί τελικά να “σκοτώσει” τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου

    hajek-space-black-1-1024x576

    Κάνοντας κάποιος αναβάθμιση στο iPhone 7 φέτος ίσως να έχει μεταξύ άλλων και μια σημαντική αναβάθμιση στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.

    Μια νέα αναφορά σήμερα κάνει λόγο πως η Apple θα διπλασιάσει τα GB του βασικού μοντέλου.

    Πιο συγκεκριμένα το βασικό μοντέλο του iPhone 7 θα έρθει με 32 GB αποθηκευτικού χώρου σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Wall Street Journal.

    “Αντί για 16 GB το βασικό μοντέλο του iPhone θα ξεκινάει από τα 32 GB” γράφει χαρακτηριστικά η Joanna Stern που πάντα φέρετε να έχει πηγές εκ των έσω της Apple.

    PJ-CG953_STERN_16U_20160705114208

    Τα 16 GB ως βασική επιλογή σε ένα iPhone παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά πίσω το 2013 με την τότε έλευση του iPhone 5. Παρά το γεγονός ότι η Apple πιέζει τους χρήστες για την χρήση της iCloud υπηρεσίας τα σημερινά iPhones εν έτη 2016 με 16 GB πραγματικά “βγάζουν την ψυχή των χρηστών” σε ότι έχει να κάνει με φωτογραφίες και εφαρμογές.

    Η αλλαγή αυτή στον αποθηκευτικό χώρο φημολογείται εδώ και μήνες ενώ παράλληλα υπάρχουν και φήμες για μια επιλογή στα 256 GB για τους άκρως απαιτητικούς χρήστες.

    Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plys αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles