19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Πως το Force Touch θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Home Button [iPhone 7 Render]

    iPhone-7-concept-main

    Είμαστε πλέον σε αυτή την εποχή του χρόνου που πολλοί καλλιτέχνες προσπαθούν μέσω Render και Concept σχεδιασμούς να μαντέψουν πως θα μοιάζει το επόμενης γενιάς iPhone και τι νέα χαρακτηριστικά θα φέρει που θα κάνουν για ακόμη μια φορά τον κόσμο να μιλάει για αυτά.

    Υπάρχουν τόσα πολλά concept που κάνουν την εμφάνιση τους πλέον καθημερινά που θα ήταν αδύνατο να τα καλύψουμε όλα.

    Το σημερινό που σας παρουσιάζουμε φαίνεται να μιμείται την αίσθηση σχεδιασμού του Apple Watch και είναι το πρώτο που κάνει κάτι τέτοιο.

    iPhone-7-concept

    Η DeviantArt και η StudioMonroe, σχεδίασαν αυτό το concept όπου παρατηρούμε την έλλειψη του Touch ID και κατά συνέπεια του Home Button. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι πως η Apple σύντομα θα μπορεί να τοποθετήσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων πίσω από την οθόνη της συσκευής ενώ η έλευση του Force Touch με την Taptic τεχνολογία θα μπορούσε να κάνει το ιστορικό πλέον φυσικό κουμπί των iPhone συσκευών κάτι που θα ανήκει στο παρελθόν.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles