24.3 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Οι developers μπορούν πλέον να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους για το iOS 9, watchOS 2 και El Capitan

    ios-9-first-look-hero2_0

    Ακολουθώντας την ανακοίνωση των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus νωρίτερα μέσα στην εβδμάδα, η Apple μόλις σήμερα ενημέρωσε τους Developers για την υποβολλή και την ενημέρωση των εφαρμογών τους  για το iOS 9, το watchOS 2 και το OS X 10.11 El Capitan. Καθώς η κυκλοφορία για το iOS 9 και το watchOS 2 είναι προ των πυλών, η Apple δίνει την δυνατότητα στους developers να έχουν έτοιμες τις εφαρμογές τους, οι οποίες θα είναι δυνατό να εκμεταλευτούν τα νεότερα χαρακτηριστικά τόσο του λογισμικού όσο και των νέων συσκευών που παρουσιάστηκαν.

    Η ανακοίνωση της Apple αναφέρει τα εξής:

    You can now submit your apps that take advantage of the latest features in iOS, OS X, and watchOS. Build your apps using Xcode 7 GM seed, test with the GM seeds of iOS 9, OS X El Capitan, and watchOS 2, and submit them for review.

    Με την κυκλοφορία του iOS 9 και το watchOS 2 την Τετάρτη στις 16 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες θα είναι δυνατό να εμκεταλευτούν αρκετά νέα χαρακτηριστικά των νέων εκδόσεων. Όσον αφορά το iOS 9, νέα χαρακτηριστικά έρχονται για την αναζήτηση μέσω του Spotlight, όπου οι χρήστες θα είναι δυνατό να αναζητούν και δεδομένα από third-party apps. Υπάρχει επίσης μια νέα γραμματοσειρά στην νέα έκδοση λογισμικού, το χαρακτηριστικό low-power mode, η νέα εφαρμογή News και άλλα πολλά τα οποία δούμε από Τετάρτη. To watchOS 2, από την άλλη πλευρά, φέρνει υποστήριξη για την δημιουργία native apps, νέα watch faces, το νέο χαρακτηριστικό nightstand mode και άλλα πολλά. Τέλος, το OS X El Capitan το οποίο έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου, φέρνει μία νέα γραμματοσειρά συτήματος, καλύτερη αναζήτηση μέσω του Spotlight, υποστήριξη για split-screen μεταξύ των εφαρμογών και άλλα νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα δούμε στις 30 Σεπτεμβρίου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles