22.6 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η Apple συνιστά την χρήση προστατευτικής θήκης στο Jet Black iPhone 7

    iphone-7-jet-black-back-camera

    O νέος χρωματισμός του Jet Black για το iPhone 7 αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακός αλλά υπάρχουν και κάποια δυσάρεστα νέα – Μπορεί να χαραχθεί εύκολα όχι βέβαια για να έχουμε κάτι με την μορφή #gate αλλά σίγουρα το φινίρισμα του είναι πιο ευαίσθητο από τα υπόλοιπα.

    Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια την Apple τόσο το iPhone 7 όσο και το iPhone 7 Plus μπορεί να παρουσιάσει κάποιες γρατσουνιές – αλλοιώσεις στο χρώμα του μετά από την χρήση.

    Η ίδια η εταιρεία μάλιστα συνιστά την χρήση προστατευτικής θήκης έτσι ώστε να κρατηθεί η συσκευή σε άριστη κατάσταση εξωτερικά.

    The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone.

    Τέλος να τονίσουμε πως ο Jet Black χρωματισμός θα είναι διαθέσιμος μόνο στις χωρητικότητες των 128GB και 256GB των iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles