21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple δουλεύει σε ένα Touch ID κάτω από την οθόνη για τα 2021 iPhones;

    Μια νέα αναφορά από τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή για θέματα της Apple Ming-Chi Kuo θέλει την Apple να παρουσιάζει τουλάχιστον ένα iPhone το 2020 με ένα μικρότερο notch.

    Με βάση αυτή την πρώτη του πρόβλεψη ακόμη δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν αυτό θα ισχύσει για όλα τα νέα iPhones που θα δούμε από την Apple το 2020.

    Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει μια εντελώς νέα γραμμή το 2020 με 3 νέα OLED μοντέλα με οθόνες στις 6.7 ίντσες, 5.4 ίντσες και 6.1 ίντσες. Επίσης γίνεται λόγος πως η Apple ίσως παρουσιάσει ακόμη και ένα 4 μοντέλο iPhone που θα επαναφέρει την Touch ID υποστήριξη και που θα έχει ως στόχο την αγορά της Κίνας.

    Η αναφορά του Kuo μπορεί να έχει να κάνει με αυτό το νέο Touch ID iPhone μιας και το μικρότερο notch σημαίνει πως λογικά θα έχουμε απομάκρυνση του TrueDepth αισθητήρα που είναι απαραίτητος για το Face ID.

    Την ίδια στιγμή η Credit Suisse στην Κίνα αναφέρει πως οι προμηθευτές οθονών της Apple ήδη δουλεύουν πάνω σε πάνελ χωρίς κάποιο άνοιγμα στην κορυφή. Επιπλέον τονίζεται πως μέχρι το 2021 θα έχουμε 3 νέα iPhones που θα έχουν έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη τους.

    Αυτές οι προβλέψεις βέβαια δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά μιας και η Apple έχει επενδύσει πάρα πολλά στην Face ID τεχνολογία και μάλιστα είχαμε και την πρώτη iPhone διαφήμιση πρόσφατα με ξεκάθαρο το μήνυμα ότι το Face ID είναι ευκολότερο και πιο ασφαλές από το Touch ID.

    To ότι η Apple μπορεί να δουλεύει σε iPhones με μικρότερο notch όπως αναφέρει ο Kuo είναι κάτι που έχει βάση αλλά η είδηση πως η Apple θα εγκαταλείψει το Face ID είναι ακόμη πολύ πολύ αβάσιμη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles