22.2 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Η Apple δημιουργεί ένα Bluetooth chip για τα iPhone 7 ασύρματα earbuds

    Screen-Shot-2016-08-05-at-16.20.17-780x424

    Η Apple φημολογείται πως εδώ και καιρό χτίζει ένα δικό της χαμηλής ενέργειας Bluetooth chip αποκλειστικά για τα ασύρματα earbuds της. To εν λόγω chip θα κάνει σύμφωνα πάντα με τις φήμες την εμφάνιση του στο iPhone 7 που αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone χωρίς μια θύρα ακουστικών 3.5 mm.

    Είναι γνωστό πως η Apple αρέσκεται στο να σχεδιάζει τα δικά της chip μιας και έτσι πιστεύει πως έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό ήδη έχει αποδώσει σημαντικούς καρπούς μιας και η εταιρεία από το 2010 σχεδιάζει τους δικούς της επεξεργαστές για το iPhone και iPad με τεράστια επιτυχία και φανταστικές αποδόσεις ειδικά σε ότι έχει να κάνει και με τον ανταγωνισμό από το Android.

    Σύμφωνα με το Forbes λοιπόν η εταιρεία κάνει κάτι αντίστοιχο για ένα Bluetooth chip. Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές κοντά σε αυτό το project της Apple.

    “Τα ασύρματα earbuds θα λύσουν ένα πρόβλημα πολλών χρόνων για τα Bluetooth ακουστικά – αυτό της περιορισμένης αυτονομίας”

    Το chip αυτό προσέχεται από μια τεχνολογία που αρχικά είχε δημιουργηθεί από την Passif Semiconductor, μια εταιρεία που η Apple εξαγόρασε πίσω το 2013. Έκτοτε η εταιρεία δουλεύει πάνω σε αυτό και αρχικά είχε σκοπό να το παρουσιάσει στο κοινό το 2015 αλλά προβλήματα με την απόδοση του καθυστέρησαν την επίσημη κυκλοφορία του.

    Πλέον το chip αυτό φέρεται να είναι έτοιμο να ενσωματωθεί στο iPhone 7.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles