19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 10.2 beta 7 στους προγραμματιστές

    dsc00149

    Μόλις δυο μέρες μετά την κυκλοφορία της iOS 10.2 beta 6 στους προγραμματιστές και στα μέλη του Beta Software Public προγράμματος η Apple πριν από λίγο έδωσε και την 7η beta της επερχόμενης αναβάθμιση τους λογισμικού ξεκινώντας όπως πάντα από τους προγραμματιστές.

    Η iOS 10.2 beta 7 (build number 14C92) είναι διαθέσιμη ως – over-the-air- ΟΤΑ- λήψη σε συσκευές που έχουν την προηγούμενη beta και το αντίστοιχο configuration προφίλ εγκατεστημένο.

     

    Πέρα από μια σειρά διορθώσεων και patches ασφαλείας η 10.2 έκδοση θα φέρει στο κοινό χαρακτηριστικά όπως το SOS που ήδη έχει κάνει το ντεμπούτο του στο Apple Watch, την δυνατότητα να αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις της κάμερας, νέα εφέ στην εφαρμογή Μηνυμάτων και πολλά ακόμη.

    Η iOS 10.2 θα γίνει λογικά διαθέσιμη στο ευρύ κοινό κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles