16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δελτίο Τύπου: Αύριο 30/9 η άφιξη του iPhone 6S από tokinito.gr

    lead-image

    Δελτίο τύπου, 

    Πειραιάς 30 Σεπτεμβρίου 2015,

    Άφιξη του iPhone 6S στο μεγάλο λιμάνι 

    Η εταιρεία, tokinito.gr του ομίλου Νομικός Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες ΕΠΕ που δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας από το 2008, έχοντας ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια για την άρτια εξυπηρέτηση, τις μοναδικές τιμές σε μια τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών και πάνω από όλα για την αναγνώριση των αναγκών των πελατών της, για ακόμη μια χρονιά πρώτη στην Ελλάδα φέρνει τα νέα iPhone 6S της Apple.

    sprint1

    Τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις το νέο iPhone 6s, θα καταλάβεις ότι ποτέ δεν έχεις νιώσει κάτι παρόμοιο. Με ένα απλό πάτημα, το καινούργιο 3D Touch σού επιτρέπει να κάνεις περισσότερα από ποτέ. Με το Live Photos οι φωτογραφίες σου “έρχονται” στη ζωή! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς το iPhone 6s σου, θα βρίσκεις καινοτομία σε κάθε επίπεδο.

    Το iPhone τώρα “αισθάνεται” την πίεση με την οποία πατάς την οθόνη, εισάγοντας νέες δυνατότητες για την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενό σου και σε αφήνει να κάνεις όλες σου τις ενέργειες ακόμα πιο γρήγορα και απλά.

    Η πιο δημοφιλής φωτογραφική μηχανή στον κόσμο είναι καλύτερη από ποτέ. Η προηγμένη κάμερα iSight 12-megapixel περιλαμβάνει τώρα τη δυνατότητα Live Photos – επιτρέποντάς σου να καταγράψεις μαζί με τη φωτογραφία, ότι συμβαίνει πριν και μετά, και να το “ζωντανέψει” με ένα απλό πάτημα. Και η νέα FaceTime HD κάμερα, 5-megapixel φωτίζει το χαμόγελό σου με Retina Flash.

    Ο πιο προηγμένος επεξεργαστής που έχει μπει ποτέ σε iPhone είναι ακόμη πιο γρήγορος και διαθέτει και ενσωματωμένο συνεπεξεργαστή κίνησης M9.

    Τα iPhone 6s είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου σειράς 7000. Οι 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών οθόνες Retina HD είναι κατασκευασμένες από το ισχυρότερο γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε οποιοδήποτε smartphone στον κόσμο. Τώρα έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα φινιρισμάτων ασημί, διαστημικό γκρι και χρυσαφί, ένα καινούργιο φινίρισμα ροζ – χρυσαφί.

    Screen Shot 2015-09-29 at 20.29.33

    Μπορείτε λοιπόν να κάνετε από αύριο, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, δικό σας το νέο iPhone 6S και μάλιστα σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς (Space Gray, Gold, Silver και φυσικά το νέο και φανταστικό Rose Gold)

    Στο νέο και ανανεωμένο online κατάστημα μας θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρεις καθώς και εισαγωγικό βίντεο με τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

    Η εταιρεία, tokinito.gr διαθέτει 3 φυσικά καταστήματα σε Πειραιά (Λουδοβίκου 14), Κορυδαλλό (Αθηνάς 38) και Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 9) με άρτια καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσει κατά την αγορά σας.

    “Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη από την επιλογή της συσκευής του μέχρι και την τελική αγορά αυτής αλλά και της περαιτέρω υποστήριξης της. Σε κάθε παγκόσμια μεγάλη τεχνολογική κυκλοφορία μέσω του δικτύου προμηθευτών μας δηλώνουμε παρών και φροντίζουμε ώστε να είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουμε εισαγωγή στην Ελλάδα με γνώμονα πάντα την καλύτερη τιμή που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας” δηλώνει η Κα. Νατάσα Νομικού ιδιοκτήτρια της εταιρείας.

    Ακόμη λοιπόν μια πρωτιά για τον Πειραιά στον τομέα της λιανικής από μια εταιρεία που παρά τις αντιξοότητες της αγοράς αποτελεί έναν από τους υγιέστερους πυλώνες της στην Ελλάδα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles