18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η OS X 10.11 El Capitan αναβάθμιση του λογισμικού έρχεται αύριο στο Mac App Store

     

    El-Capitan-wallpaper-splash-with-logo-axinen-1024x768

    Το OS X 10.11 El Capitan γίνεται διαθέσιμο στο ευρύ κοινό αύριο και η Apple έδωσε στην δημοσιότητα ένα media release για να υπενθυμίσει στους καταναλωτές της για αυτή την μεγάλη αναβάθμιση.

    “Η Apple ανακοινώνει πως το OS X El Capitan, η μεγάλη αναβάθμιση του πιο προηγμένου desktop λογισμικού θα γίνει διαθέσιμη την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου πάντα δωρεάν για όλους τους χρήστες” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

    Η δωρεάν αναβάθμιση θα γίνει αποκλειστικά και μόνο μέσω του Mac App Store. To El Capitan είναι συμβατό με όλα τα Macs μοντέλα από το 2009 και μετά αλλά ακόμη και για κάποια περιορισμένα μοντέλα που έγιναν διαθέσιμα το 2007 και 2008.

    “Οι άνθρωποι αγαπούνε τα Macs και ένας από τους βασικούς λόγους είναι η απλότητα και οι δυνατότητες του λογισμικού μας OS X” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Craig Federighi, Senior Vice President of Software Engineering.

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως σαν γενική συμβουλή σε όλες τις μεγάλες αναβαθμίσεις του OS X καλύτερα να περιμένετε μερικές μέρες πριν προβείτε στην εν λόγω αναβάθμιση έτσι ώστε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για πιθανά bugs.

    Ίσως φέτος να είναι μια από τις πιο ομαλές εγκαταστάσεις του OS X αλλά σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να βιαστείτε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles