18 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple εργάζεται σε οθόνη παρόμοια με το iPad για έλεγχο έξυπνων κατοικιών, συνομιλιών FaceTime και άλλων

    Η Apple σχεδιάζει μια νέα οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς έξυπνης διαχείρισης σπιτιού, αναφέρει το Bloomberg. Η συσκευή θα είναι ένα είδος iPad χαμηλής ποιότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο συσκευών HomeKit, ροή βίντεο, κλήσεις FaceTime και πολλά άλλα.

    Έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε τοίχους ή άλλα αντικείμενα χρησιμοποιώντας μαγνητικούς συνδέσμους, επομένως θα ενσωματώνεται περισσότερο στο σπίτι από ένα ‌iPad‌. Ένα τέτοιο προϊόν θα ανταγωνιζόταν συσκευές όπως το Meta Portal ή το Echo Show από την Amazon.

    Προηγούμενες φήμες από το Bloomberg περιέγραψαν αυτή τη συσκευή ως κάτι παρόμοιο με το HomePod και το Apple TV, που προοριζόταν για οικιακή χρήση και όχι για χρήση εν κινήσει. Η Apple εξετάζει επίσης μεγαλύτερες επιλογές έξυπνης οικιακής οθόνης και ένα προϊόν που συνδυάζει αποκωδικοποιητή Apple TV, έξυπνο ηχείο και κάμερα FaceTime βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά το έργο έχει υποστεί οπισθοδρομήσεις.

    Αυτήν τη στιγμή, η Apple στοχεύει να κυκλοφορήσει το 2024 αυτή την συσκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.