13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί νέο υλικολογισμικό για AirPods, AirPods Pro και AirPods Max

    Η Apple παρουσίασε σήμερα το νέο υλικολογισμικό 5B59 για τα AirPods 2, τα AirPods 3, το αρχικό AirPods Pro και το AirPods Max, σε σύγκριση με το υλικολογισμικό 5B58 που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο.

    Η Apple δεν προσφέρει άμεσα διαθέσιμες σημειώσεις έκδοσης σχετικά με το τι περιλαμβάνεται στις ανανεωμένες ενημερώσεις υλικολογισμικού για τα AirPods, αλλά η εταιρεία διατηρεί ένα έγγραφο υποστήριξης με πληροφορίες έκδοσης.

    Δεν υπάρχει τυπικός τρόπος για την αναβάθμιση του λογισμικού AirPods‌‌, αλλά το υλικολογισμικό εγκαθίσταται over-the-air ενώ τα AirPods είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή iOS. Η τοποθέτηση των AirPods στη θήκη, η σύνδεση των AirPods σε μια πηγή τροφοδοσίας και, στη συνέχεια, η σύζευξη των AirPods με ένα iPhone ή ένα iPad θα αναγκάσει την ενημέρωση μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

    Μπορείτε να ελέγξετε το υλικολογισμικό AirPods ή AirPods Pro ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

    • Συνδέστε τα AirPods ή τα AirPods Pro στη συσκευή σας iOS.
    • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
    • Πατήστε Γενικά.
    • Πατήστε Σχετικά.
    • Πατήστε AirPods.
    • Δείτε τον αριθμό δίπλα στην “Έκδοση υλικολογισμικού”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.